Diversiteitsdiners

Diversiteitsdiners als versnelling voor het benutten van diversiteit als organisatie ontwikkeling.

Vanuit verschillende thema’s rond diversiteit worden de diners ingezet: Het benutten van de generatieverschillen, het versterken van samenwerking tussen verschillende cultuur achtergronden en het vergroten van inzicht op mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten van een organisatie.

Video

Hieronder kunt u een video bekijken waarin een beeld wordt gegeven van een diversiteitsdiner bij een van onze klanten.

Private video on Vimeo

Aanpak

In deze diners komen mensen vanuit verschillende lagen van een organisatie samen om met elkaar beelden te delen. In korte tijd wordt vanuit lichtheid en humor de dialoog en de verdieping gezocht in de diverse thema’s. Met prikkelende uitspraken, opdrachten en filmpjes worden vragen gesteld en de opbrengst van die antwoorden met elkaar gedeeld. Tevens wordt de beweging ingezet om de vragen concreet door te trekken naar de eigen werksituatie.

Diversiteitsdiners zijn bedoeld voor:

Alle organisaties die verschillen en talenten van mensen willen benutten. Die versnelling willen maken om vanuit meer energie en focus succesvol samen te werken. Deze diners worden ook ingezet door organisaties die zich middels targets gecommitteerd hebben aan de charter van Talent naar de top.

Wilt u meer informatie voor uw eigen organisatievraag? Neem dan contact met ons op.

Het Diversiteitsdiner is een co-creatie van Paulien ten Asbroek en Aletta de Nes.