Voor Wie

Moving Sense begeleidt verandertrajecten voor zowel nationale als internationale, profit en non-profit organisaties.

Naast het ondersteunen van teams en individuen bij grote en kleine organisaties, verzorgt Moving Sense workhops, events en opleidingsmodules. Hier vindt u ons portfolio en een aantal referenties van onze klanten.

Portfolio

Wilt u een volledig overzicht van onze klanten, klantontwikkeltrajecten en andere werkzaamheden? Bekijk het portfolio van Moving Sense (PDF).

Referenties

Organisatie ontwikkeling - de klant zegt:

“Vaak is het effect van dit soort interventies beperkt tot korte termijn. Het bewijs van de effectieve aanpak is dat na 5 jaar na de start nog steeds sterker leiderschap zichtbaar is [...] men heeft als groep eindverantwoordelijke leidinggevenden de verantwoordelijkheid naar zich toegetrokken op thema’s waarin men gezamenlijk tot oplossingen moest komen.”

- CEO financiële organisatie

Leiderschapsontwikkeling - de klant zegt:

“ …het inzicht hoe de persoonlijke impact kan worden vergroot is toegenomen en daarmee is het leiderschap bij de deelnemende groep veel krachtiger geworden.”

- Leidinggevende zakelijke dienstverlening

“…niet alleen in mijn werk maar ook privé kan ik alle inzichten inzetten en zie ik een grote verandering van toen ik begon en waar ik nu sta. Reflectie én veilige confrontatie met mezelf helpt om anders te kijken en het beste uit mezelf en anderen te halen.”

- Manager zorgsector

Teamontwikkeling - de klant zegt:

“…ik ervaar dat we groeien als team door openheid naar elkaar, door het zien en accepteren van verschillen en door het benutten van ieders kwaliteit en kracht.”

- Manager overheidsorganisatie

“Paulien zorgt voor diepgang, openheid en interactie met de hele groep. Inspirerende en plezierige persoonlijkheid."

- Deelnemer opleiding business school

Individuele ontwikkeling, coaching - de klant zegt:

“Goede coach, down to earth, direct en eerlijk. Ziet snel verbindingen en onderliggende patronen. Weet de juiste snaar te raken door de vragen die ze stelt en geeft waardevolle feedback.”

- Leidinggevende zakelijke dienstverlening

Individuele ontwikkeling, intervisie - de klant zegt:

“Paulien is zeer effectief in het neerzetten van een juiste coach atmosfeer in korte tijd: verbinding makend en een gevoel van vertrouwen creërend [...] Indrukwekkend hoe we met elkaar steeds opnieuw de volgende kleine stappen in onze eigen ontwikkeling kunnen zetten.”

- Leidinggevende ziekenhuisorganisatie